Bârlădeanca Andreea Răducan a ținut să transmită fanilor săi un mesaj în această perioadă dificilă, cu multe restricții și distanțare socială, cauzate de pandemia de coronavirus.

Campioana olimpică le cere susținătorilor să respecte recomandările autorităților și să perceapă cu adevărat situația copleșitoare în care ne aflăm.

Andreea este convinsă că după ce va trece epidemia, România va fi mult mai puternică.

”M-aș fi putut gândi la o grămada de lucruri pe care să le fac anul acesta și despre care să vă povestesc. Situația cu care ne confruntăm este departe de orice scenariu la care cineva s-ar fi putut gândi. Mesajul meu este în special pentru cei care încă nu au înțeles situația în care ne aflăm. Oricât de absurdă, propagandistică, premeditată vi s-ar părea răspândirea acestui virus COVID 19, încercați să vedeți realitatea cu care ne confruntăm. Virusul corona se răspândește extrem de ușor. Persoane care au și afecțiuni ale plămânilor sau alte probleme de sănătate pot ajunge sa-și piardă viața. Cred ca înțelegem cu totii situația absolut copleșitoare cu care se confruntă Italia. Țară care își numără în fiecare zi sutele de persoane decedate. Nu trebuie să ajungem așa. Și nu vom ajunge așa! Dar depinde în cea mai mare măsură de noi, de cât suntem de responsabili. Fiecare persoană nou infectată nu face decât să prelungească starea de urgență și să îngreuneze munca medicilor și a autorităților. Sunt mama a doi copii, îmi doresc să nu le creez niciun fel de probleme de sănătate, iar eu să pot fi alături de ei in fiecare zi și sa-i îngrijesc așa cum trebuie.
Nu știm nici cum, nici când se va încheia această perioadă dificilă. Dar sunt convinsă că după acest “uragan” vom rămâne mai puternici, mai înțelepți și mai atenți la lucrurile care contează cu adevărat.
Așadar, stăm în casă cât este nevoie și avem grija de sănătatea noastră și a celor dragi. Și atunci când este obligatoriu să ieșim, evităm locurile aglomerate și ne salutăm de la distanță.
Tratăm cu maximă responsabilitate și încredere această perioadă dificilă și mesajele autorităților.
Eu vă doresc tuturor multă sănătate și să auzim de bine!”, a scris Andreea Răducan pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here