Hușana Huși, reprezentanta Vasluiului în Liga 3, a lansat o amplă campanie social-umanitară, pentru susținerea copiilor și a persoanelor vârstnice și fără sprijin cu alimente și mâncare gătită.

Astfel, de luni, 6 aprilie, vor fi scoase la vânzare fulare și fanioane cu însemnele clubului, la intrarea în stadionul Municipal din Huși, iar cu banii strânși se vor cumpăra produse alimentare.

”Știm foarte bine că în aceste zile sunt foarte mulți oameni care au nevoie de strictul necesar și mai ales de hrana zilnică, copii, bătrâni, oameni necăjiți, sunt toți ai noștri. Ne aliem partenerului nostru, Restaurant Omnia, care în aceste zile duce o luptă extrem de mândră, asigurând hrana multor oameni și copii aflați in nevoi, ajutați fiind prin voluntariat și diferiți oameni de bine din oraș. Scoatem la vânzare pentru suporterii noștri, fulare și fanioane, iar bănuții vor fi direcționați către cumpărarea de alimente necesare pentru prepararea hranei ce va fi oferită bătrânilor și copiilor noștri aflați în nevoi”, a declarat Daniel Dobrea, președintele Hușanei Huși.

Achiziționarea fularelor și fanioanelor se face de la stadionul Municipal, individual, după ce persoana interesată va comenta pe pagina de facebook a clubului cu mesajul „Împreună Reușim Fular/Fanion”, în fiecare zi, până la ora 13.00.

Prețul unui fular este 100 lei, iar un fanion costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here