Vasluienii au inițiat mai multe licitații în mediul online, pentru strângerea unor sume care să fie donate unităților spitalicești.

Un suporter al echipei de handbal masculin, CSM Vaslui, a scos la licitație tricoul purtat de Silvian Amihăesi, în perioada când a activat la HC Vaslui.

Licitația se face online, pe pagina oficială a echipei CSM Vaslui, iar cel care oferă suma cea mai mare va fi declarat câștigător. Termenul limită de licitare este luni, 6 aprilie.

Banii strânși vor fi direcționați în contul echipei CSU Suceava, care a inițiat o amplă campanie de licitare a unor tricouri, purtate de handbaliști și handbaliste din România, dar și străinătate, pentru a strânge o sumă, cu care să fie achiziționate materiale sanitare pentru spitalul din Suceava, grav afectat de epidemia de Covid-19.

Un alt fan al sportului vasluian, fotbalist junior la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, a scos pe pagina personală tricoul lui Nicu Negru, de la echipa națională, campion cu Dinamo.

Suma obținută va fi donată Spitalului Județean de Urgență Vaslui, licitația urmând a se încheia pe 10 aprilie. Până acum, cel mai mult s-a licitat suma de 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here