Vali Hagiu se pregătește de zor pentru momentul când va fi reluată competiția fotbalistică. Jucătorul lui FC Vaslui are avantajul că provine din mediul rural, iar locuința familiei sale se află lângă o pădure.

Așa că aleargă kilometri zilnic, iar copacii i-au devenit parteneri de antrenament.

”Având norocul că stau la țară, îmi este foarte ușor să mă antrenez, planificând în fiecare zi un antrenament benefic. Alerg în fiecare zi prin pădure pentru că pădurea este fix în spatele casei, pregătesc circuite de forță și mă joc cu mingea. Sperăm să treacă această perioadă foarte grea cât mai repede și totul o să fie bine, vor reveni lucrurile la normal și vom sărbători promovarea!”, a spus Vali Hagiu.

Tânărul fotbalist recunoaște că e o perioadă mai dificilă, însă s-a adaptat condițiilor și speră ca viața socială să revină la normal în cel mai scurt timp.

”Această perioadă este foarte grea pentru mine. Sper ca lucrurile să revină la normal cât mai curând posibil. Este foarte greu fără fotbal, dar trebuie să ne adaptăm condițiilor pentru a trece cât mai repede de acest virus”, a conchis Vali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here