Suceava a devenit un oraș închis, din cauza epidemiei de coronavirus. Însă, echipa de handbal masculin, CSU Suceava, care activează în Divizia A, dar cu un palmares de invidiat atât în Liga Zimbrilor, cât și în competițiile europene, a decis să inițieze o licitație de tricouri purtate de jucători cunoscuți din țara noastră și din străinătatate, cel mai important fiind al francezului Nikola Karabatic, unul dintre cei mai buni handbaliști din toate timpurile.

Scopul acțiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Județean din Suceava, care are mare nevoie de echipamente și medicamente.

La inițiativa formației sucevene a aderat și portarul lui CSM Vaslui, Bogdan Pralea, care și-a scos tricoul la licitație, prețul de pronire fiind de 150 lei.

El a fost component al CSU Suceava în perioada de glorie a handbalului local, finalistă a Challenge Cup.

”Pentru a fi utilizați cât mai eficient, banii strânși vor fi direcționați către Fundația Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicată total în lupta pentru combaterea coronavirusului. Ca și regulament, procesul de licitație al fiecărui tricou va rămâne activ un număr de 7 zile din momentul în care a fost urcat pe facebook. Prețul de pornire este de 150 de lei per tricou, cu excepția celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care pleacă de la 450 de lei. Câștigătorii licitației vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 Andrei Iulian, însă detalii suplimentare vor putea obținute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruț și Iulian Andrei. Așa cum nu o dată s-a spus că sportul înseamnă viață, așteptăm ca multă lume să se alăture demersului nostru, atât din țară cât și din străinătate, astfel încât această inițiativă sinceră se bucure de succes. Uniți împotriva coronavirusului!”, se arată pe pagina oficială de facebook a echipei sucevene.

Sperăm ca acțiunea CSU Suceava să fie împărtășită de cât mai mulți iubitori ai sportului din mediul online și să-și atingă scopul pentru care a fost inițiată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here