Oficialii și suporterii CSM Vaslui sunt cu ochii pe Suceava, oraș băgat de autorități în carantină, după ce cazurile de Covid-19 au ”explodat”.

Printre românii blocați în fosta cetate de scaun a lui Ștefan cel Mare se numără și handbalistul lui CSM Vaslui, Sebastian Polocoșer.

Din momentul când FRH a suspendat Liga Zimbrilor, jucătorul s-a mutat în orașul natal, alături de soție și fetița lor, abia născută.

De când a fost ”închisă” Suceava, handbalistul iese doar la cumpărături. În rest, petrece acasă cu familia.

”Toată ziua o petrec în casă, alături de familia mea! Îmi iau toate măsurile de precauție și ies afară doar dacă e strict necesar! Mi-am transformat sufrageria în sală de forță și acolo îmi petrec majoritatea timpului, alături de fetița mea”, a spus Polo.

În această perioadă de carantină este interzisă deplasarea în interiorul orașului. Practic, localnicii au voie doar la farmacie și magazinele alimentare.

”E o stare foarte ciudată, dar trebuie să trecem și peste aceasta, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a completat jucătorul lui CSM Vaslui.

De când a fost închisă Suceava, toți colegii îl sună și îl întreabă de situația de la Suceava și dacă are nevoie de ajutor: ”Deocamdată sunt bine și transmit tuturor să aibă grijă de ei și familiile lor!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here