Florin Acatrinei recunoaște că sportul și handbalul, inclusiv, trece printr-o perioadă dificilă, competițiile fiind suspendate, iar sportivii izolați, care și restul populației, în case.

Chiar dacă e greu în plan profesional, handbalistul este bucuros că poate petrece mai mult timp cu familia.

”Este o perioadă destul de grea pentru toată lumea, încerc să respect ceea ce spun autoritățile și partea bună din acest lucru este că am mai mult timp de petrecut cu familia”, a declarat Florin Acatrinei.

Handbalistului îi lipsesc antrenamentele și colegii, însă este optimist și speră ca viața să revină la normal în cel mai scurt timp.

”Este foarte greu, deoarece îmi lipsește rutina zilnică. Mi-e dor de antrenamente, de colegi, dar rămân încrezător și sper să se termine cât mai repede această situație. Mă pregătesc acasă, fac diferite exerciții care mă pot ține în formă, cât se poate în aceste condiții”, a completat jucătorul lui CSM Vaslui.

Florin le transmite fanilor să se gândească în aceste zile la sănătatea tuturor, să respecte cu strictețe ce spun autoritățile și să fie responsabili, pentru a trece mai repede peste această perioadă dificilă.

”Fanilor le transmit să asculte pe cât posibil de sfaturile autorităților, să stea în casă și să vadă partea bună a lucrurilor: mai mult timp cu familia. După această perioadă îi așteptăm alături de noi, așa cum au fost și până acum. Să ne vedem cu bine! #Împreună suntem mai puternici #Hai, CSM Vaslui”, a transmis Florin Acatrinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here