Epidemia de coronavirus nu a blocat activitatea la CS Liga de Est Vaslui.

Clubul coordonat de Mihai Hondru a pus în practică o platformă video, cu ajutorul căreia desfășoară antrenamente cu proprii sportivi.

Mihai Hondru și Alin Zaharia sunt instructorii, iar antrenamentele au loc în fiecare luni, miercuri și vineri, între orele 19-20.

Inițiativa se bucură de un real succes în rândul sportivilor, iar la fiecare antrenament sunt conectați în medie 25 de copii, iubitori ai taekwon-do-ului.

”Toți și-au aranjat în camera lor sau în sufragerie un spațiu, bineînțeles cu ajutorul părinților. Aceștia îi ajută să se logheze sau le aranjează camera, astfel încât să fie încadrați și să poată fi urmăriți de noi, pentru a fi corectați în timp ce execută mișcările. Facem încălzirea împreunăcu sportivii, apoi noi, antrenorii, le arătam întâi exercițiile și ei le execută. Unul dintre antrenori execută odată cu sportivii, aceștia urmărind tehnica live. Este destul de solicitant un antrenament care durează 50-60 min. Suntem foarte multumiți de sportivi și îi felicităm pe ei, pe părinți pentru implicare”, a spus Mihai Hondru, președintele clubului Liga de Est Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here