Paul Papp, fost fotbalist al FC Vaslui, se află izolat în Turcia, acolo unde se află împreună cu familia.

Jucătorul lui Sivasspor, locul 4 în prima ligă turcă, se menține în formă, antrenându-se cu cei doi copii ai săi, Marisa și Patrick.

”E destul de greu, trebuie să stăm în casă, ne-am autoizolat. Ne antrenăm în casă, toate le facem în casă. Nu ne-au permis să părăsim orașul, Sivas e chiar în centrul Turciei. Ne-au spus să nu plecăm pentru că riscăm să fim băgați în carantină. Oricum nu veneam acasă, pentru că risca și familia mea, să ne îmbolnăvim unul pe altul. Știu că sunt vreo 5 cazuri aici, noi nu prea ieșim. Doar până la supermarket și înapoi. Nu e nimeni pe stradă, nu riscăm nimic. E destul de greu, pentru că nu am unde să alerg, măt rezesc la ora 9, îmi beau ceaiul, stau cu copiii și îmi fac un program de antrenament în curte, alături de ei. Fac exerciții cu Marisa în spate, are 20 de kg, vine Patrick și mă mai ajută și el. Marisei îi place să se urce pe maimuță (râde)”, a spus Paul Papp, pentru GSP Live.

Paul Papp a evoluat la FC Vaslui între 2009-2012, bifând 74 de prezențe și marcând 6 goluri.

Cu FC Vaslui a disputat o finală a Cupei României, unde a fost declarat jucătorul finalei, iar în sezonul 2011-2012 a terminat pe locul secund în Liga 1.

Paul a plecat de la Vaslui la Chievo Verona, suma de transfer fiind de 2,5 milioane de euro.

Meciul de fotbal FC Vaslui – Steaua , scor 0-0, etapa 10, liga 1, tur, campionat 2011-2012, desfasurat pe Stadionul Municipal Vaslui, in Vaslui. 16.10.2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here