Atletul Andrei Micu, de la CS Viitorul Vaslui, a fost nevoit de epidemia de coronavirus să se mute pentru o perioadă în casă.

Acesta a transformat sufrageria în sală de antrenament. Însă, este destul de dificil pentru a se pregăti la capacitate optimă.

Sportivul pregătit de profesorul Laurențiu Maxim speră ca această situație să nu fie de durată, pentru a reveni în baza sportive.

”Această perioadă nu este foarte bună și nu numai pentru mine, pentru toți sportivii. E foarte greu să stai în casă, când te gândești că ai atâtea lucruri de perfecționat. Este greu fără sport! E tot ce știu să fac mai bine. Mă antrenez în sufragerie, dar nu se compară cu o sală. Acasă pot să fac doar niște exerciții ce țin de propria greutate. Deja simt cum îmi scade tonusul muscular și asta mă îngrijorează foarte mult”, a spus Andrei Micu.

Pentru acest an, atletul de la Viitorul Vaslui și-a propus să arunce peste 70 m și să câștige toate competițiile naționale.

”Olimpiada din acest an nu a fost un obiectiv pentru mine. Ar fi ceva extraordinar să fie present la Olimpiadă, ținând cont că a fost amânată pentru anul următor. Mai e cale lungă până acolo și multă muncă. Sper să fiu sănătos și să particip la Jocurile Olimpice din 2024”, a completat sportivul de la CS Viitorul Vaslui.

Andrei Micu este cel mai bun aruncător din țară la tineret și seniori.

De curând, sportivul pregătit de profesorul Laurențiu Maxim a câștigat Campionatul Național de aruncări lungi.

Andrei a devenit campion național atât la tineret, cât și la seniori.

Mai mult, atletul vasluian și-a îmbunătăți performanța sportivă, bifând un Personal Best, cea mai bună aruncare a sa fiind de 66,71 m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here