Octavian Cracea este îngândurat de starea în care a ajuns toată planeta și mai ales de consecințele create de virusul Covid-19.

Tânărul fotbalist nu crede că se va ajunge aici, unde întreaga comunitate este paralizată.

”Este o perioadă foarte dificilă pentru toată planeta. Este crunt să vezi cum toate instituțiile, sporturile, activitățile de zi cu zi ale oamenilor sunt radical schimbate și stopate de acest virus. Îmi este greu să mă adaptez acestei situații în condițiile în care terenul de fotbal era a doua mea casă. Totuși, sunt încrezător că vom depăși în scurt timp această epidemie”, a spus Octav.

Jucătorul lui FC Vaslui s-a adaptat la noile condiții și se antrenează zilnic, pentru a se menține în formă:

”Mă antrenez fie în casă, fie în curte. Încerc să fac cele mai bune exerciții pentru a nu-mi pierde forma sportivă”.

Legat de planurile de viitor, Octavian Cracea este încrezător în noul proiect FC Vaslui și speră ca fotbalul vasluian să revină în Liga 1.

”Mă bucur că s-a realizat un proiect mult așteptat și sunt sigur că vom da tot ce este mai bun pentru a duce FC Vaslui în liga 3, iar în următorii ani să ajungem acolo unde ne este locul, în Liga 1. Suporterii să fie încrezători în noi și să facă în continuare cea mai frumoasă atmosferă”, a precizat vasluianul.

Octav consideră că după o asemenea pandemie, vor exista și urmări negative, însă speră ca lumea să învețe din această situație, pentru a reveni cât mai repede la viața cotidiană de dinainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here