Pandemia de Coronavirus a întrerupt orice activitate socială și sportivă. Arene sportive pustii, jucători trimiși acasă, sunt o parte dintre imaginile sumbre ale zilelor noastre.

Cu toate acestea, sportivii nu și-au pierdut speranța că va veni ziua când totul va reveni la normal.

Este și cazul lui Cătălin Solomon, fotbalistul Hușanei Huși.

”Pentru mine, totul e pustiu fără fotbal. Sper să trecem cât mai repede peste această perioadă, care stopează fotbalul în lumea întreaga”, a spus Solo.

El a ales să stea acasă și îi îndeamnă pe vasluieni să facă același lucru: ”Mă antrenez de acasă. Mai ies singur la alergat”.

De altfel, atacantul formației hușene nu credea că se va ajunge la o asemenea situație și speră ca lumea să înțeleagă că deciziile luate acum vor conta pe viitor.

”Nu credeam că va fi așa ceva. Omenirea se confruntă cu cea mai mare problemă. Deciziile pe care le iau oamenii în situația asta mă înspăimântă. Cred că furtuna va trece! Alegerile pe care le facem acum ne pot schimba viața!”, a declarat Cătălin Solomon, cel mai iubit fotbalist al Hușanei.

Acesta are un mesaj și pentru suporteri.

”Le transmit fanilor să fie alături în continuare de Hușana. Mii de mulțumiri că sunt alături de noi și îi aștept cu drag la stadion”, a transmis fotbalistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here