Mircea Baciu, fotbalist la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, Under 19, și-a aniversat majoratul izolat la domiciliu, cu familia.

Acesta a ținut cont de sfaturile autorităților, de a sta cât mai mult în casă, renunțând pentru moment la o petrecere cu prietenii.

”Mă simt pe deplin fericit, chiar dacă vârsta de 18 ani m-a găsit izolat acasă, în imposibilitatea de a sărbători aniversarea alături de prieteni așa cum plănuisem. Dar am avut parte de surprize și mesaje plăcute de la cei dragi, care mi-au făcut ziua frumoasă”, a spus sărbătoritul.

Mircea Baciu a început fotbalul la Sporting Juniorul Vaslui, grupa 2002, fiind selecționat în urma campaniei ”Bobocel în galben-verde”, inițiată de Grupul Safir.

”Sunt de 10 ani în cadrul echipei Sporting Juniorul Vaslui, mai precis încă de când a debutat acest club, fiind selecționat în urma campaniei „Bobocel în Galben-verde”. În acest sezon, evoluez în cadrul echipei Liceului Sportiv Vaslui, sub formă de împrumut. Am avut ocazia ca alături de echipă, să fiu pe podiumul unor competiții, cele mai notabile realizări fiind: Locul 2 la Memorialul „Gheorghe Ene” în 2010; Locul 1 la Memorialul ”Gheorghe Ola” în 2011; Locul 1 la Campionatul Național de fotbal rezervat juniorilor D din 2015.

Mircea este fan Sergio Ramos, pentru că ”este un adevărat lider, aratând acest lucru prin răutatea sa pozitivă. Apreciez agresivitatea lui, jocul impecabil de cap și de picior, precum și constanta lui în partidele prestate”.

La 18 ani, vasluianul așteaptă noi provocări și opotunități. Până atunci, speră să termine cu bine junioratul.

Deocamdată, competiția este suspendată, însă Mircea Baciu încearcă să nu neglijeze fotbalul, jucând zilnic pe playstation.

”Având în vedere faptul că antrenamentele și meciurile sunt suspendate în perioada aceasta, încerc să îmi mențin forma fizică prin antrenamente personale. De altfel, fotbalul este la mine acasă. Joc zilnic FIFA pe playstation”, a conchis fotbalistul de la LPS Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here