În plină epidemie de Coronavirus, căpitanul Hușanei Huși, Petre Agrigoroaei, a ținut să transmită un mesaj suporterilor.

Deși venit de puțin timp la echipă, fotbalistul a remarcat imediat seriozitatea conducerii clubului și faptul că la Huși s-a închegat un grup frumos și unit.

Agrigoroaei mai spune că abia așteaptă să debuteze în fața suporterilor hușeni, pe care îi consideră ca o familie, remarcându-i din tur, când a venit la Huși în calitate de adversar.

Până la întâlnirea cu fotbalul, căpitanul le cere hușenilor să stea în casă, pentru ca împreună să obțină un prim succes, cel de eradicare a epidemiei de coronavirus.

Redăm în totalitate mesajul lui Petre Agrigoroaei pentru hușeni:

”În primul rând doresc să spun salutare tuturor hușenilor și bine v-am găsit! După cum stiți, în această pauză de iarnă au venit la echipă mai mulți jucători noi, alături de domnul profesor Florin Croitoru, cel care a reușit într-un timp foarte scurt să creeze o echipă la nivelul vestiarului, ne-a insuflat încrederea și ambiția de a reuși să aducem rezultate frumoase acestei echipe minunate, drept dovadă fiind rezultatul de egalitate înregistrat în deplasarea de la Rădăuți, împotriva unei echipe foarte bune a campionatului! Am întâlnit la această echipă o conducere din care fac parte oameni de mare valoare, care au acest microb al fotbalului în sânge, care doresc să facă lucrurile corect, să ducă echipa pe cele mai înalte culmi ale fotbalului, pentru că orașul dintre vii și locuitorii acestuia, adică voi, suporterii, meritați să fiți bucuroși datorită rezultatelor acestei echipe frumoase care prinde contur pe zi ce trece! Cu toții ne dorim rezultate, însă acest lucru nu îl putem face fără aportul vostru, al acestui public minunat care am văzut că vine în număr mare la stadion pentru a susține echipa! Din cauza acestui virus care a pus pe jar întreaga lume nu am apucat să jucăm pe propriul teren, în fața voastră, însă sperăm să o facem cât mai repede pentru a reuși să ne bucurăm împreună de a doua victorie din 2020! Spun a doua, deoarece prima victorie trebuie să fie împotriva virusului cu care trebuie să luptăm cu toții. Așadar, în numele tuturor jucătorilor, a întregului staff tehnic și a conducerii, clubul ACS HUȘANA HUȘI roagă pe toți locuitorii orașului dintre vii și nu numai, să respecte regulile impuse de autorități, să stea cât mai mult în casă, astfel încât să reușim să învingem acest virus care nu ne lasă să ne bucurăm de magia fotbalului! Sunt sigur că împreună vom învinge și vom forma o mare familie care va fi unită, atât la bine, cât și la greu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here