Sergiu Gîrdea, fotbalist la Hușana Huși, nu-și închipuie viața fără fotbal. Jucătorul nu ia trecut prin cap că va trăia asemenea momente.

Acesta recunoaște că se adaptează destul de greu la situație, pe care speră să o treacă fără probleme.

Sergiu se roagă la Dumnezeu ca epidemia să dispară cât mai repede, iar fotbalul să revină în prim plan.

”Fără fotbal e dificil. Nu m-am gândit vreodată că poate stopa ceva fotbalul în lumea asta, mai ales un virus. Pot doar să vă spun că sentimentul și trăirea, pe care o simți atunci când joci fotbal, nu se compara cu nimic pe lumea asta. Pentru mine pur și simplu e trist, sumbru pot spune”, a spus jucătorul Hușanei.

Sergiu Gîrdea vine după o accidentare și încearcă să profite la maxim de această suspendare a competiției, pentru a fi apt de joc.

”Încerc să profit cât de mult pot de pauza asta. Mă antrenez cât de bine pot, urmând și un program dat de domnul profesor, mai ales că vin după o accidentare și am nevoie să mă recuperez și să fiu 100% când reîncepem campionatul. Trebuie să respectăm două reguli: să rămânem concentrați și să ne antrenăm cât de bine putem”, a completat mijlocașul de 24 de ani.

Hușeanul abia așteaptă revenirea pe teren și reîntâlnirea cu suporterii: ”Sper să treacă toata povestea asta și să mergem la antrenamente, să ne antrenăm. Lumea la Huși e ”moartă” după fotbal, toată lumea știe asta. Așteptăm să îi facem fericiți”, a concluzionat Sergiu Gîrdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here