Fostul fotbalist al FC Vaslui, Vasile Buhăescu, a părăsit Piteștiul, orașul care i-a devenit a doua casă, și s-a retras la Huși, la părinți, cu întreaga familie, de teama noului Coronavirus.

Jucătorul lui FC Argeș susține că e un moment dificil, recunoscând că are oarece teamă.

Încă nu se știe când se va relua competiția, însă emblema Hușiului speră ca toată această nebunie, creată de virsului Covid-19, să se termine cât mai repede.

”Sunt la Huşi, alături de familie, şi mi-e frică, vă spun sincer. Eu mă tem şi când mă urc în avion. În ceea ce priveşte coronavirusul, am văzut că se exagerează, oamenii cumpără multă mâncare, de parcă vine sfârşitul lumii. Sper să înceteze în scurt timp această nebunie. Este foarte multă agitaţie. Vreau să reîncepem antrenamentele şi meciurile oficiale. Avem de îndeplinit un obiectiv important, trebuie să ne concentrăm şi să muncim pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Am înţeles că sezonul se va relua după încheierea stării de urgenţă. Mai avem de aşteptat”, a declarat Vasile Buhăescu pentru ziarulargesul.ro.

La 32 de ani, cel mai fericit moment al anului va fi atunci când va devenit tată pentru a doua oară:

”În curând mi se va naşte al doilea copil, care va fi tot băiat. Raluca, soţia mea, este însărcinată şi urmează să-mi mai ofere încă o comoară”.

Vasile Buhăescu a debutat în prima ligă la FC Vaslui, când avea 17 ani şi jumătate, în 2005, într-un meci cu Pandurii Târgu-Jiu. A îmbrăcat tricoul galben-verzilor în 108 partide, fiind printre ultimii fotbaliști sub contract cu FC Vaslui în momentul desființării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here