Fotbaliștii de la Hușana Huși încearcă să treacă mai ușor de această perioadă dificilă, când activitatea sportivă a fost suspendată în România.

Aceștia, cu sprijinul conducătorilor, au lansat un concurs pe pagina oficială de facebook, unde așteaptă mesajele de susținere ale fanilor.

Cele mai frumoase trei comentarii vor fi premiate cu câte un fular cu însemnele clubului.

”Ne este extrem de dor de voi oameni frumoși și dragi, suporteri adevărați. În aceste momente trebuie să fim uniți, să respectăm ceea ce autoritățile ne solicită, să fim înțelepți și răbdători. Sunt momente grele și împreună trebuie să arătăm și să demonstrăm că nu ne va dărâma nimic și că va veni cât mai curând ziua în care vom fi din nou cu toții pe Municipalul nostru bătrân, bucurându-ne de fotbal! Haideți să transmitem fiecare câte un mesaj de încurajare printr-un comentariu, atât colegilor suporteri, echipei, conducătorilor, tuturor familiilor hușene, tuturor românilor din întreaga lume, iar la final să scriem #iubeschusana și #impreunareusim”, au postat conducătorii Hușanei pe rețelele de socializare.

Iar comentariile au apărut imediat, hușenii demonstrând că pot fi alături de echipa fanion a orașului și în această perioadă dificilă pentru întreaga comunitate.

”Suporter Hușana am devenit prin prisma piciului, care adoră fotbalul, adoră să fie pe stadion, să susțină echipa….bucuria lui este bucuria mea …Dar a venit timpul să fim responsabili, să stăm în case, să petrecem timp de calitate cu ai noștri copii, să fim oameni. #iubesc Hușana! #împreună reușim!”, a scris unul dintre sutele de suporteri ai Hușanei Huși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here