Robert Rusu, golgheterul la zi din Liga 4, încearcă să se adapteze la măsurile impuse de epidemia de coronavirus.

Jucătorul lui FC Vaslui a ales să stea în casă, pentru a-și proteja sănătatea. Cu toate acestea, atacantul galben-verzilor nu uită să facă zilnic mișcare.

”În această perioadă de suspendare a competiției trebuie să mă protejez și să mă mențin sănătos, încercând să ies cât mai puțin din casă. Ținând cont că acasă e universul meu în această perioadă, trebuie să îmi fac timp și pentru mișcare. Abdomenele, flotările și genoflexiunile nu trebuie să lipsească în nicio zi. Dacă tactic nu ne putem pregăti, măcar forța explozivă să o îmbunătățim pentru că este esențială unui fotbalist”, a spus Robert.

Tânărul fotbalist speră ca epidemia să fie stârpită cât mai repede, pentru a se întoarce la fotbal.

”E greu fără fotbal! Viața fără fotbal nu cred că se mai numește “viață”. Nu m-aș vedea făcând altceva pe viitor și sunt sigur că prin muncă și cu răbdare voi putea ajunge unde mi-am dorit”, a completat Robert Rusu, care a marcat 23 de goluri, în 13 partide disputate.

Jucătorul de 19 ani speră ca la final de sezon să devină golgheter și să promoveze cu Vaslui în Liga 3.

”Rolul meu ca atacant este să dau goluri. Dacă am ajuns și golgheter înseamnă că mi-am făcut bine treaba. Îmi doresc să am cât mai multe goluri și acum, în returul campionatului, să prind mai multă încredere și să pot ajuta echipa la promovare”, a conchis atacantul lui FC Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here