Pasionații de ciclism din județ sunt invitați să participe la evenimentul sportiv intitulat ”Gran Fondo de Martie: La Primavera”.

Este vorba despre o competiție adresată cicliștilor amatori din județ, indiferent de vârstă și experiență, organizată de Alfa Club Ciclism Bârlad.

Evenimentul va avea loc duminică, 15 martie, începând cu ora 13.30, bicicliștii înscriși urmând să pedaleze pe șosea, pe un traseu de aproximativ o sută de kilometri.

”Este al treilea an în care Alfa Club Ciclism Bârlad organizează «Gran Fondo de Martie» pentru debutul oficial de sezon, nume de cod «La Primavera», inspirat de la celebra cursă monument din ciclism. Tura va fi un «du-te vino» pe șoseaua care pleacă din Crasna și străbate dealurile Hușilor până spre Albița, peste coline cu nume în dulcele grai moldovenesc, precum Dobrina sau Chersăcosu, ce vor face tot deliciul. Întâlnirea are loc în parcarea din sensul giratoriu Crasna, la mijlocul distanței dintre Bârlad și Vaslui, la ora 13.30. Acolo, urmează să ne echipăm și să plecăm în această aventură. Tura are o distanță de 100 kilometri și are un timp de terminare de circa 4 ore. Pentru cei mai puțin antrenați, recomandăm varianta mai scurtă până în Huși și înapoi, pe o distanță de 60 de kilometri. Detaliile exacte ale turei pot fi găsite pe link-ul http://strava.app.link/mdUnIDQu3 – Tour d’Albița. Așteptăm cât mai mulți pasionați de ciclism pentru a lua parte la acest eveniment”, spun reprezentanții Alfa Club Ciclism Bârlad în invitația lansată pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here