CSM Vaslui a anunțat oficial că meciul cu CSM Bacău, de joi, 12 martie, ora 18, contând pentru etapa a 23-a a Ligii Zimbrilor, se va disputa fără spectatori.

Organizatorii partidei vor depune toate eforturile, astfel încât jocul să se desfășoare în condiții de siguranță sanitară, urmând a fi puse în practică o serie de măsuri preventive.

”Ținând cont de situația de urgență privind răspândirea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, CSM Vaslui a hotărât ca partida de joi, 12.03.2020, ora 18.00, să se desfășoare fără spectatori. Considerăm, de asemenea, că desi nu este o decizie îmbucurătoare, este una logică și corectă la adresa sănătății dumneavoastră. Meciul va fi transmis video pe pagina noastră de facebook! Mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de conducătorii clubului vasluian.

La fel se va întâmpla și în cazul meciului de fotbal dintre Hușana Huși și Sporting Liești, de sâmbătă, 14 martie, ora 15, partidă contând pentru etapa a 15-a a seriei 1 a Ligii 3.

Jocul va fi fără spectatori și va fi transmis în direct pe rețelele sociale, adresa de vizionare urmând a fi anunțată în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here