Departamentul pentru Situații de Urgență și Ministerul Afacerilor Interne au anunțat că activitățile ce includ o adunare mai mare de 1000 persoane vor fi interzise, începând de astăzi, pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19.  

Activitățile cu mai puțin de 1000 persoane se aprobă cu acordul DSP. Măsurile intră în vigoare astăzi și sunt valabile până la 31 martie, când se va face o nouă evaluare a situației, în funcție de evoluția infecțiilor cu Covid-19 (Coronavirus).  

Astfel, cluburile care organizează meciuri de handbal în această perioadă vor trebui să limiteze accesul persoanelor în sala de joc la un total de 1000 persoane (spectatori, jucători, staff, oficiali, stewarzi, etc) si vor trebui să contacteze Direcția de Sănătate Publică pentru a primi acordul ca evenimentele să aibă loc cu spectatori.  

Aceste măsuri se aplică tuturor meciurilor de handbal, la toate nivelurile (Echipa Națională, Liga Națională, Cupa României, Divizia A, campionatul național de juniori, competițiile organizate de AJH-uri/AMHB etc).

MECIURILE DE FOTBAL SE VOR JUCA FĂRĂ SPECTATORI! HUȘANA ESTE ECHIPA AFECTATĂ!

În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here