Leonard Bibirig atrage atenția FRH că a înghesuit nejustificat programul Ligii Zimbrilor, cu meciuri din patru în patru zile.

Antrenorul CSM Vaslui consideră că federalii nu au ținut cont de distanțele pe care echipele din prima ligă le au de parcurs, cum este și cazul echipei vasluiene, care de două săptămâni e mai mult pe drumuri, fără a reușit să pregătească așa cum trebuie meciurile următoare.

”De două săptămâni suntem numai pe autocar. N-avem timp să ne antrenăm. În seara asta am jucat, mâine dimineață ne urcăm în autocar și mergem la Reșița. Sâmbătă facem dezmorțire, iar duminică e meciul. Când să pregătim jocul? Întreb și eu! Poate nu mă pricep! Cu un singur antrenament, nu poți pregăti un joc oficial! Cei de la Federație nu se gândesc și la noi, la distanțele pe care le avem de parcurs. De la Vaslui la Reșița avem de mers 13-14 ore. Ce putem face mai mult? Dacă se dorește să rămânem în Liga Națională, e bine, dacă încurcăm, asta e!”, a spus Bibirig.

Referitor la meciul cu Călărași, antrenorul vasluienilor s-a arătat nemulțumit de modul cum au gestionat jucătorii săi anumite momente ale jocului, dar și de maniera de arbitraj, anumite decizii eronate din timpul partidei contribuind la rezultatul final:

”Am asistat la un meci echilibrat, între două echipe, una mai valoroasă decât alta, cu un plus pentru Dunărea Călărași, care are mulți jucători cu experiență în lot. Ne-am dorit victoria, din păcate nu am reușit să gestionăm anumite situații de unu la unu, plus 7 m. Ei ne-au taxat! Plus, punem în balanță și anumite decizii discutabile ale arbitrilor, care pe noi ne-au costat. Se vede că suntem nou promovată. Mai avem de muncit”.

VIDEO INTEGRAL AICI:

Leonard Bibirig, antrenor CSM Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here