CSM Vaslui a pierdut partida cu Dunărea Călărași, contând pentru etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor, scor 17-18.

Vasluienii s-au împotmolit din nou în repriza a doua, în care au marcat doar șapte goluri în 30 de minute. Amihăesi și compania nu au găsit soluții pe axul central, iar extremele nu prea au fost inspirate, astfel că multe mingi au fost aruncate destul de ușor la poartă, făcându-l mare pe portarul Șelaru, care a avut și o atitudine de ”manelist”, băgându-se între Bibirig și Voinea, în timp ce îi dădea indicații pe margine.

Dunărea Călărași a fost echipă de bătut, iar Vasluiul a avut un portar în zi de grație, Valentin Petrila, care a blocat poarta în multe momente ale meciului.

Fără folos, din păcate, formația vasluiană fiind învinsă la limită, scor 17-18.

Mai precizăm că cei 700 de spectatori au asistat din nou la un arbitraj părtinitor, iritând întreaga asistență cu anumite decizii eronate, întorcând de mai multe ori faze de atac ale gazdelor.

Pentru CSM Vaslui au marcat Acatrinei 3, Amihăesi 3, Polocoșer 3, Carali 2, Cîrchea 2, Cumpănici 1, Khadkevich 1, Petrila 1, Karamyshev 1.

Cu acest rezultat, vasluienii se mențin pe locul 11, cu 21 de puncte, iar etapa viitoare, duminică, 8 martie, vor evolua în deplasare, cu CSM Reșița.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here