La cea de-a doua ediție a Cupei ”Minigym” la gimnastică, competiție organizată de CSȘ Bârlad, au concurat 75 de sportive, din peste 100 înscrise inițial.

Două cluburi au renunțat să mai participe, Inspectoratele Școlare din cele două județe refuzând să le lase pe fete să concureze la Bârlad, de teama îmbolnăvirii cu coronavirus.

”Au lipsit CSȘ Focșani și LPS Onești, care nu au primit acordul de a pleca din cauza epidemiilor de infecții respiratorii acute și coronavirus. În schimb, CS «Phoenix» Târgoviște a venit la Bârlad de pe 28 februarie, astfel că a participat la un antrenament comun – schimb de experiență cu noi. Totul a decurs foarte bine. Fetițele s-au bucurat de gimnastică și de concurs, iar la final, au plecat fericite pentru că au primit medalii, diplome, cadouri și dulciuri drept răsplată pentru munca lor. Cupa «Minigym» a fost o încântare pentru micuțele gimnaste, iar din punctul nostru de vedere a fost o reușită. Le mulțumim cluburilor partenere pentru participare, părinților pentru susținere, Primăriei Bârlad pentru implicare și copiilor pentru că ne-au umplut sufletul de bucurie!”, a declarat Ana Maria Iordache, șefa catedrei de gimnastică din cadrul CSS Bârlad.

Competiția s-a adresat sportivelor cu vârsta între 5 și 8 ani și face parte din proiectul ”Minigym-Copiii de azi, campionii de mâine”.

Partenerii CSȘ Bârlad în derularea proiectului sunt cluburile participante, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Asociația Județeană de Gimnastică Vaslui și Primăria Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here