Alexandru Pașcanu va avea talismanul norocos la Olimpiada de la Tokyo. Bunicul fotbalistului, născut la Bogdănești, județul Vaslui, va fi în tribune la meciurile României U21 de la Jocurile Olimpice din această vară.

El a fost prezent și la turneul final al Campionatului European, purtându-i noroc tânărului fotbalist, România reușind să ajungă în primele patru națiuni și să obțină biletele pentru Tokyo.

”Îi doresc din inimă să ajungă în finală și să o câștige. Studiez zilnic echipele participante și din ce am văzut, România are o șansă imensă. În primul rând nu se află pe același culoar cu Franța, Germania și Spania. Se pot întâlni abia în semifinale”, a spus bunicul Mihai Emil Anton, care l-a crescut de la 3 zile și până la vârsta de aproape 5 ani, când a fost nevoit să plece la părinți în Anglia, pentru a începe școala.

Mihai Emil Anton, bunicul lui Alexandru Pașcanu

”Acum, nevoie l-a făcut să vină în țară, fiindcă își iubește enorm patria. Și-a dorit foarte mult să meargă la Olimpiadă, iar cei de la Leicester nu îi dădeau voie să ajungă acolo. Pentru a-și împlini visul a ajuns la Cluj, mai întâi, iar acum e la Voluntari. Important e să fie sănătos și să asculte sfaturile antrenorului”, a completat bunicul de pe mamă.

La Tokyo, Alex Pașcanu va fi susținut de părinți și bunici, care și-au cumpărat deja bilete la toate meciurile naționalei de tineret de la Olimpiadă.

Sursa foto: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here