Mai sunt câteva zile până la startul părții a doua a Ligii 3. Hușana Huși pune la punct ultimele detalii, pentru un debut perfect.

Antrenorul Florin Croitoru este preocupat în aceste zile de omogenizare, astfel încât să formeze un grup puternic, care să-și atingă obiectivul, acela de menținere în Liga 3.

Mai mult, Hușana își dorește o clasare în primele zece echipe din seria 1.

”Gândurile mele sunt legate de dorința de a face cât mai multe puncte. Așteptările mele sunt ca acești băieți minunați să dea tot ce au mai bun să putem deveni o echipă puternică. Cei veniți acum spun eu că s-au integrat bine și împreună cu cei vechi să devenim cât mai repede un întreg puternic”, a spus Florin Croitoru, pentru www.sportactual.ro.

În prima etapă a returului, Hușana Huși va evolua în deplasare, cu Bucovina Rădăuți. Meciul este programat sâmbătă, 7 martie, de la ora 15, iar tehnicianul hușenilor spune că adversara pornește cu prima șansă:

”La Rădăuți, cu siguranță vom avea un meci foarte greu. Bucovina e o echipă care joacă de mult timp în aceeași formulă. Este o echipă foarte speculativă. Au prima șansă, dar și noi ne dorim să avem o replică pe măsură. Mergem cu gândul de a scoate un rezultat pozitiv”.

În această iarnă, la Hușana au fost aduși Daniel Tăcuțanu (Aerostar Bacău), Alexandru Petru Agrigoroaie (Știința Miroslava), Germain Noe (Știința Miroslava), Francis Agbleta (Știința Miroslava), Ionuț Rusu (Poli Iași), Adrian Viorică (FK Odorheiu Secuiesc), Mădălin Ciobanu (LPS Iași) și portarul Flavian Butnaru (CSO Negrești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here