Partida CSM Vaslui-CSM Călărași va fi una extrem de interesantă. Vasluienii vor să-și facă fericiți fanii, iar adversarii vin cu gândul la victorie, pentru a rămâne în cărțile play-off-ului.

Disputa poate fi considerată și un duel al căpitanilor. Este vorba despre Gabriel Bujor, component al echipei naționale de seniori și fost lider al echipei HC Vaslui, și actualul căpitan al CSM Vaslui, Silvian Amihăesi.

Ultimul consideră meciul dificil, având în față o adversară care are în componență jucători experimentați, însă Vasluiul va da totul pe teren, pentru un rezultat pozitiv.

Silvian mizează și pe susținerea fanilor, așa cum au făcut-o de fiecare ată.

”Va fi un meci foarte dificil. Dunărea Călărași are în componență jucători valoroși, cu multă experiență. Noi o să ne mobilizăm și o să încercăm să facem tot posibilul pentru ca la finalul meciului să avem motiv de bucurie. Noi încercăm la fiecare meci să scoatem maximum. Sper ca la final de campionat obiectivul echipei să fie îndeplinit. Îmi doresc ca spectatorii să fie ca de fiecare data alături de noi, să încurajeze echipa. Avem un public minunat și le mulțumesc pentru asta”, a spus Silvian Amihăesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here