Școlile ”Alexandra Nechita” și ”Ștefan cel Mare” au oferit meciul anului la Under 12, în finala județeană a Cupei Tymbark Junior.

Două echipe, cu doi profesori pasionați, Marius Păcuraru și Luminița Vîrlan, au oferit un spectacol de excepție, cu fotbal curat și multe goluri.

A fost o partidă în care diferența s-a făcut la loteria penalty-urilor.

La finalul timpului regulamentare, cele două formații se aflau la egalitate, scor 3-3, iar la penalty-uri e de povestit tuturor iubitorilor de fotbal. Cele două echipe au executat câte 9 lovituri de departajare, însă mai atenți au fost puștii de la Școala ”Alexandra Nechita” Vaslui, portarul acesteia reușind să apere o lovitură și să trimită echipa la faza regională a competiției, ce va avea loc la Suceava.

Campionii județeni sunt Claudiu Tomoioagă, Nicolas Căușanu, Alexandru Matei, Diego Burlacu, Alex Grigoraș, Tiberiu Gîfei, Ianis Podoleanu și Albert Ciobotaru. Antrenor: prof.Marius Păcuraru.

Școala ”Alexandra Nechita” Vaslui, coordonator prof.Marius Păcuraru-campioană județeană la Cupa Tymbark Junior

Însă, aplauze merită ambele echipe, care au făcut o bună propagandă fotbalului!

La etapa județeană au concurat 10 echipe, din care Școala ”Alexandra Nechita” a câștigat grupa de patru, iar Școala ”Ștefan cel Mare” a fost nevoită să dispute o semifinală, cu Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui, cele două echipe fiind câștigătoarele seriilor de câte trei echipe.

Meciul a fost câștigat de echipa coordonată de profesoara Luminița Vîrlan, scor 5-3.

Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui, coordonator prof.Luminița Vîrlan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here