CSM Vaslui a început să ne învețe cu greșelile repetate, mai ales în repriza a doua. Așa s-a întâmplat și la Timișoara, unde Politehnica a obținut o victorie facilă.

Asta pe fondul greșelilor inadmisibile în ofensivă, unele neforțate, cu pase aiurea, de parcă vasluienii jucau împreună pentru prima oară.

Doar începutul partidei a stat sub semnul echilibrului, însă CSM Vaslui nu s-a aflat niciodată la conducere.

Bănățenii au încercat desprinderea de mai multe ori pe parcursul primului mitan, însă Vasluiul, deși gâfâit, a reușit să țină aproape, 11-11, în minutul 18. Avea să fie și ultima dată când tabela din Sala ”Constantin Jude” arăta egalitate între cele două echipe.

Scorul pauzei avea să fie 18-15 pentru gazde, care după cinci minute de la reluare s-au distanțat la șapte goluri, scor 23-16, iar meciul părea deja încheiat, mai ales că handbaliștii pregătiți de Leonard Bibirig au ratat atac după atac, chiar și de la linia de 7 metri.

Cu 12 minute înainte de finalul jocului, nu mai puțin de 9 goluri erau între cele două echipe, 30-21. Au urmat apoi trei goluri consecutive marcate de Vaslui, care a revenit la -6, însă timpul era deja scurt pentru ca oaspeții să mai poată repara ceva.

Cu o consecutivă de patru goluri, bănățenii obțin o victorie facilă în fața CSM Vaslui, scor 36-27, rezultat ce trimite echipa noastră pe locul 11 în Liga Zimbrilor.

Pentru formația vasluiană au marcat Khadkevic 7, Polocoșer 4, Cumpănici 3, Amihăesi 3, Acatrinei 2, Cîrchea 2, R Farcaș 1, Karamyshev 1, Petrea 1, Carali 1, A Farcaș 1, Voinea 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here