Noua sală de sport a Școlii Gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici” Bârlad a adunat peste 200 de sportivi din toată țara la Cupa ”Alexandru Ioan Cuza” la kempo.

Competiția a fost organizată de clubul Wazary Dojo Bârlad, iar concurenții au fost de la 11 cluburi din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Iași, Bogdănești și Vinderei.

Meciurile s-au desfășurat pe mai multe categorii de vârstă și greutate, pe regulamentul de submission al Federației Române de Kempo.

“Numărul mare de sportivi înscriși la concursul pe care l-am organizat face ca evenimentul să fie cel mai mare eveniment de profil organizat vreodată în Bârlad. M-a impresionat numărul mare de copii, dar și entuziasmul cu care au încercat să își pună în valoare tehnicile dobândite. Au fost meciuri spectaculoase, cu mult fair-play, cred că cel mai important obiectiv a fost atins, încurajarea copiilor să facă sport este și va rămâne mereu un obiectiv principal al actualei generații. Mulțumesc autorităților locale reprezentate de domnul primar Dumitru Boroș pentru sprijinul acordat, mulțumesc conducerii Școlii Gimnaziale “Episcop Iacob Antonovici” Bârlad pentru ospitalitatea deosebită, mulțumesc membrilor clubului Wazary Dojo Bârlad, care s-au implicat direct sau indirect în organizare, dar și celorlați pentru încrederea și susținerea necondiționată acordată. Felicitări tuturor participanților (antrenori, sportivi, părinți) pentru modul sănătos de abordare a acestui eveniment. Kempo la nivelul orașului nostru este la un nivel ridicat atât prin numărul mare de sportivi înscriși, cât și prin performanțele atinse în ultimul timp. Sper să continuăm pe acest drum”, a declarat sensei Alexandru Rotaru, organizatorul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here