Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Vaslui a obținut o performanță de invidat! Gimnaziul vasluian a devenit campioană județeană la baschet atât la băieți, cât și la fete.

La băieți, echipa coordonată de profesoara Mihaela Lefter nu a avut nicio emoție în finala mare cu Școala Gimnazială ”Constantin Parfene” Vaslui, impunându-se cu scorul de 33-19.

Școala ”Ștefan cel Mare”, câștigătoarea fazei județene a ONSS la baschet băieți (prof.Mihaela Lefter)

La faza județeană a Olimpiadei Sportului Școlar au mai participat Școala ”George Tutoveanu” Bârlad și Școala ”Mihai David” Negrești.

De remarcat faptul că la etapa municipală au concurat 6 școli gimnaziale din Vaslui, un record absolut pentru această disciplină, organizatorii fiind nevoiți să deruleza faza pe mai multe zile.

La fete, finala mare a fost una disputată cu sufletul la gură. Școala ”Ștefan cel Mare” a dominat jocul, a condus în permanență pe tabelă, însă, pe final, Școala ”Elena Cuza” Vaslui a revenit în joc, iar echipa coordonată de profesoara Luminița Vîrlan s-a impus la un singur punct, scor 20-19.

La faza pe oraș, Școala ”Elena Cuza” Vaslui a câștigat competiția, tot într-o finală cu Școala ”Ștefan cel Mare”.

La faza județeană a mai participat Școala ”Mihai David” Negrești.

Școala ”Ștefan cel Mare”, câștigătoarea fazei județene a ONSS la baschet fete (prof.Luminița Vîrlan)

Cele două echipe ale Școlii ”Ștefan cel Mare” Vaslui vor reprezent județul la faza regională, care va avea loc în luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here