Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a poposit și la Vaslui, unde s-a întâlnit cu primarul Vasile Pavăl.

Împreună au vizitat baza sportivă a LPS, dorința șefului fotbalului românesc fiind de a vedea noul teren sintetic, construit cu fonduri de la primărie și Ministerul Educației.

Șeful federației de fotbal a fost încântat de ceea ce a văzut la Vaslui și speră ca autoritățile locale să investească și în terenul de dimensiuni normale, astfel încât baza liceului să devină una de referință pentru zona Moldovei.

La rândul său, primarul Vasile Pavăl a menționat că deja a demarat un amplu program de modernizare a terenurilor de sport la unitățile școlare, care vor fi dotate cu terenuri sintetice, noctură și minitribune.

De asemenea, edilul a promis că investițiile la baza LPS vor continua și în acest an. De asemenea, stadionul Municipal va fi prevăzut cu o pistă sintetică de atletism.

Președintele Burleanu l-a felicitat, totodată, pe Vasile Pavăl, pentru implicarea în derularea investiției de construire a unei noi baze sportive, prin CNI, proiectul de la Vaslui aflându-se în cel mai avansat stadiu dintre cele patru proiecte din județ.

Răzvan Burleanu a fost prezent și în tribună la Sala Polivalentă, gazda Winter Cup Vaslui 2020.

Aici a purtat discuții cu Adrian Porumboiu, cu președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, și a urmărit unul din jocurile programate.

El a promis că va reveni la Vaslui, atunci când va fi inaugurată noua bază sportivă, construită prin CNI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here