Astăzi, clubul Hușana Huși l-a avut ca oaspete pe președintele FRF, Răzvan Burleanu. Acesta a avut mai întâi o întrevedere cu primarul Ioan Ciupilan, cu care a discutat despre posibile parteneriate între administrația locală din Huși și forul fotbalistic.

Un prim pas ar fi construirea bazei sportive prin CNI, unde FRF și-a dat girul și întreg sprijinul pentru această investiție.

Răzvan Burleanu a vizitat zonele unde ar putea fi construită baza sportivă, alături de primarul de Huși, însă a vizitat și stadionul Municipal, fiind impresionat de modernizările realizate de primărie și planurile de viitor pentru această arenă.

Șeful FRF a fost încântat și de faptul că Hușana pune accent pe dezvoltarea sectorului juvenil, existând deja peste 100 de copii care practică fotbalul la clubul hușean.

De altfel, președintele Hușanei, Daniel Dobrea, prezent la întâlnire, a anunțat că din sezonul viitorul clubul va avea echipe înscrise la juniori republicani.

”Mi-am dorit foarte mult să ajung la Huși, mai ales că am urmărit performanța sportivă a clubului Hușana, atât la nivelul ligii 4, când a avut confruntarea directă cu Vaslui, dar și la nivelul ligii 3. Totodată, mă uit cu mare încredere în toată această strategie pe care am găsit-o la Huși, în ceea ce privește dezvoltarea jucătorilor tineri în număr cât mai mare. Avem în momentul de față peste 100 de tineri, ceea ce se îmbină foarte bine cu viziunea pe care o avem la nivel național de dezvoltare fotbalistică”, a spus Răzvan Burleanu, într-un interviu exclusiv pentru www.sportactual.ro.

La discuțiile cu președintele Hușanei, Daniel Dobrea, și primarul Hușiului, Ioan Ciupilan, șeful fotbalului românesc a dorit să vadă cum poate fi dezvoltat fotbalul în zonă, punându-se accent pe modernizarea și dezvoltarea infrastructurii sportive: ”Am dorit să am această întâlnire cu primarul, mai ales că este un susținător al fotbalului, fiindcă vrem să vedem cum putem contribui împreună, ca să dezvoltăm acest club, pe câteva direcții importante. Prima, cea mai importantă, este legată de infrastructură, a doua este legată de investiții la nivel de copii și juniori. A treia direcție pe care dorim să o dezvoltăm împreună este legată de pregătirea antrenorilor și cea de-a patra face referire la zona de management sportiv”.

Răzvan Burleanu s-a întreținut și cu lotul de jucători de la Hușana, pe care l-a găsit schimbat față de cel cu care s-a promovat în liga 3, urându-le mult succes în partea a doua de campionat.

FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here