Www.sportactual.ro a discutat astăzi cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a ținut să fie prezent în județul Vaslui, acceptând invitația președintelului AJF, Bogdan Gheorghiță.

Șeful forului fotbalistic a ținut să remarce în vizitele făcute la Huși și Vaslui implicarea autorităților locale în dezvoltarea infrastructurii sportive.

Acesta a vorbit și despre cele patru baze sportive, ce vor fi construite prin CNI la Vaslui, Huși, Bârlad și Negrești.

Răzvan Burleanu a apreciat implicarea activă a primarilor Vasile Pavăl (Vaslui) și Vasile Voicu (Negrești), unde proiectele au avansat cel mai mult, intrând deja în linie dreaptă, urmând ca în scurt timp să înceapă construirea bazelor.

Legat de proiectul de la Huși, șeful FRF a promis că se va implica în sprijinirea autorităților, pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal.

Noile baze sportive vor fi formate dintr-un teren de fotbal cu dimensiunile omologate de UEFA și FRF, 105 m x 68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, și va avea dimensiunea de 20,00 m x 40,00 m, clădire vestiare și parcare pentru autovehicule și autocare. 

INTERVIUL INTEGRAL AICI:

Răzvan Burleanu, președintele FRF

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here