FRF a stabilit astăzi meciurile de baraj pentru promovare în Liga 3. Campioana Vasluiului va întâlni în această vară campioana județului Bacău.

În Liga 4 de la noi, favorită la câștigarea titlului județean este FC Vaslui, formație coordonată de Cornel Cracea, care are maxim de puncte după tur și a înregistrat un scor demn de cartea recordurilor marcând de 32 de ori în poarta FC Crețești.

La Bacău, Liga 4 este structurată pe două serii. În prima serie, AS Suporterilor FCM Bacău e pe primul loc cu 40 de puncte, iar Dinamo Bacău ocupă locul secund, cu 39 de puncte. Pe locul 3 se regăsește Voința Gârleni, cu 34 de puncte. În această serie mai sunt de disputat opt etape.

În a doua serie, pe primul loc se regăsește Viitorul Curița, cu 35 de puncte, urmată de AS V.Oituz, cu 33 de puncte, și CSM Moinești, cu 29 de puncte.

Și în această serie au mai rămas de disputat opt etape.

În play-off-ul Ligii 4 Bacău merg primele trei din fiecare serie, urmând a se juca în sistem fiecare cu fiecare, tur-retur.

Anul trecut, Viitorul Curița s-a clasat pe locul secund, la un punct în spatele campioanei, CSM Bacău, iar Dinamo Bacău a ocupat locul 3.

CSM Moinești s-a clasat pe locul 5.

Favorită la titlu este anunțată echipa Dinamo Bacău.

Jocurile rezultate se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare a meciurilor de baraj sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00 (turul) şi 20 iunie 2020, ora 17:30 (returul).

La jocurile de baraj au dreptul să participe numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică. Până la data de 15 ianuarie 2020, fiecare asociaţie judeţeană, respectiv AMFB a avut obligaţia de a trimite, la Departamentul Competiţii al FRF, un tabel cu cluburile/asociaţiile sportive participante la campionatul Ligii 4, ediţia 2019-2020. Apoi, până la data de 8 iunie 2020, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă (CIS-ul) al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deţine structura sportivă clasată la finalul campionatului Ligii a 4-a pe locul 1 în fiecare judeţ sau în Municipiul Bucureşti. În situaţia în care structura sportivă respectivă nu îndeplineşte condiţiile de participare la jocurile de baraj (nu deţine personalitate juridică şi/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplineşte condiţiile de participare, să fie declarată câştigătoare, deci promovată în Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here