LPS Vaslui și CSȘ Bacău au oferit unul dintre cele mai frumoase jocuri la handbal feminin, junioare 3.

Cele două echipe s-au străduit să aducă în fața publicului un spectacol handbalistic de calitate, reușind câteva faze superbe, aplaudate de spectatori.

Din păcate, vasluiencele au pierdut partida, scor 14-22 (6-11), după un meci în care au ratat din toate pozițiile, iar adversarele au fost mai conectate la miza jocului, fiind mult mai agresive pe apărare și au speculat orice eroare din defensiva vasluiană.

De remarcat și arbitrajul gălățenilor Daniel Basso și Florin Tofan, care a fost unul tendențios și cu multe erori împotriva gazdelor, deși vorbim despre un cuplu cu experiență, cu multe meciuri conduse în primele ligi la handbal feminin și masculin.

Nu mai punem șicanările la adresa celor doi antrenori ai Vasluiului, obligați în nenumărate rânduri să respecte zona unde au voie să se miște, amenințați cu eliminare de 2 minute sau cartonaș galben.

Cei doi au fost fluierați mai tot timpul jocului de spectatori, nemulțumiți de maniera de arbitraj, iar la final au părăsit imediat sala.

Astfel, CSȘ Bacău devine lidera seriei cu maxim de victorii din 17 meciuri, pe când LPS Vaslui coboară pe locul secund, cu același punctaj, dar cu un meci mai mult disputat, însă având 15 victorii și trei înfrângeri.

Din păcate, elevele pregătite de profesorii Gabriel Chirilă și Sorin Onofrei se vor califica la turneul Valoare cu un punctaj mic, având o singură victorie în duelurile directe cu formațiile calificate, CSȘ Bacău și CSO Buhuși.

Dacă în dubla cu Bacău nu au obținut niciun punct, în cea cu Buhuși formația vasluiană a bifat o victorie.

La cele două puncte obținute, Vasluiul va mai avea și punctele bonus pentru talie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here