Au rămas mai puțin de 24 de ore până la termenul limită de înscriere la cel mai important turneu de fotbal în sală din regiunea Moldovei, Winter Cup Vaslui.

Competiția, ajunsă la cea de-a 9-a ediție, se bucură de o largă participare. Până acum s-au înscris 32 de echipe.

Cele mai multe sunt la Open, unde sunt înscrise 18 echipe. La Old Boys sunt înregistrate 5 echipe, iar la Under 19 s-au înscris 9 formații.

Organizatorii mizează și pe participarea unor echipe din regiunea Moldova, însă mâine, 12 februarie, când va avea loc tragerea la sorți, dar și o conferință de prezentare a turneului, se va ști cu exactitate numărul de echipe participante.

Componența grupelor (faza I și faza II ) va fi întocmită pe principiul capilor de serie, grupele urmând a fi echilibrate în funcție de nivelul tehnic al echipei (stabilit de comisia de organizare, în cazul unor echipe debutante se va avea în vedere numele echipei nu jucătorii care o compun); palmaresul echipei (numele echipei) la ultima participare, palmaresul echipei la cele 8 ediții anterioare.

Programul de desfășurare al meciurilor va fi stabilit în baza schemelor Berger aferente numărului de echipe, amendate de următoarele priorități: echipa campioană INTER TRAIAN Vaslui (a câștigat ediția de anul trecut) va ocupa poziția 1 în grupa A/X atât în faza inițială, cât și în faza finală și va juca primul meci din turneu, în măsura în care acest lucru este posibil; toate campioanele de la ediția trecută vor fi poziția 1 a grupei A dacă vor lua parte anul acesta în turneu; echipele din afara municipiului Vaslui sau care au jucători din afara municipiului Vaslui vor avea prioritate în programarea și disputarea meciurilor; se va ține cont de problemele ridicate și solicitările tuturor echipelor, în măsura posibilităților.

Arbitrajele vor fi asigurate de brigăzi foarte bune, formate din arbitri vasluieni, precum și invitați din județele Galați, Bacău, Iași, Neamț și Suceava.

Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta în vouchere valorice pentru achiziționarea de echipament sportiv brand-ul GIVOVA, cupe și diplome.

Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe și diplome.‬

Turneul este organizat de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Județeană de Tineret și Sport Vaslui, FRF, împreună cu Fortuna Sports (distribuitor de echipament sportiv), cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui și al Liceului Tehnologic ”Ion Mincu” Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here