Profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos au avut cea mai numeroasă participare la Campionatul zonal de slaă de la Bacău, dedicat copiilor 1 și 2.

Delegația Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a obținut șase clasări pe podium, obținând 3 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz.

Cea mai bună performanță a fost întregistrată de Antonia Dragomir, la copile 1, câștigând proba de 200 m, ce i-a adus medalia de aur și un nou record personal.

Antonia învață la Școala ”Constantin Motaș” Vaslui.

Întreg podiumul de la proba de 1.500 m, copile 1, aparține Vasluiului. Reprezentantele LPS și ale Școlii ”Constantin Motaș” au fost cele mai bune.

Aurul a fost câștigat de Alexandra Ichim, pe locul secund a venit Amalia Ciubotaru, iar medalia de bronz a fost obținută de Beatrice Neghină (FOTO).

La ștafetă, Alexandra Ichim, Beatrice Neghină, Antonia Dragomir și Maria Bulboacă au fost cele mai bune la copile 1, cucerind medalia de aur.

La copile 2, echipa de ștafetă a LPS Vaslui, formată din Ana Maria Cihodaru, Bianca Popa, Georgiana Huțu și Delia Chiper, a obținut medalia de argint.

La copile 2, în proba de 1.500 m. Florentina Ciubotă, de la Școala ”Constantin Motșa” Vaslui, a fost foarte aproape de podium, clasându-se pe locul 4, iar Ana Maria Cihodaru, de la Școala ”Elena Cuza”, s-a clasat pe locul 5.

La 800 m, Ofelia Cornică, de la Școala Gimnazială Sârbi, s-a clasat pe locul 4, iar la copile 2, Delia Chiper, de la Școala Văleni, s-a clasat pe locul 6. Georgiana Tarpan (Școala ”Constantin Motaș” Vaslui) a trecut a 9-a linia de sosire, iar Cosmina Muriș, de la Școala Sârbi, s-a clasat pe locul 11.

La 200m, Ofelia Cornică, Școala Gimnazială Sârbi, s-a clasat pe locul 13, rmată de Andreea Rusu, de la Școala Gimnazială Buda, cele două alergând la copile 1.

În aceeași probă, la copile 2, reprezentantele Vasluiului au obținut următoarele clasări:

Loc 19-Georgiana Huțu (Școala Chițcani); loc 21-Larisa Pecheanu (Școala ”Vasile Alecsandri” Vaslui); loc 24-Cosmina Muriș (Școala Sârbi); loc 26- Bianca Popa (Școala ”Alexandra Nechita” Vaslui); loc 28-Bianca Cordun (Școala Sârbi); loc 36-Oana Arseni (Școala ”Alexandra Nechita”), cea mai tânără participantă, fiind copilă 3.

Sportivele sunt pregătite de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos, care au declarat că ”au avut o comportare deosebită, ținând cont că este o trupă nouă, iar unele sportive au văzut pentru prima dată o sală de atletism. Le dorim mult succes în continuare și mulțumim tuturor celor ce ne susțin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here