De câteva zile, Hușana Huși s-a mutat peste graniță, în Serbia, unde susține un cantonament pentru acumulări fizice, dar vor face cuoștință și cu gloria fotbalului din spațiul ex-iugoslav.

În orășelul de pe clisura Dunării, Donji Milanovac, într-un hotel situat pe un deal, într-o pădure de tei, Florin Croitoru și întreaga echipă a Hușiului pun bazele returului Ligii a 3-a, pentru a obține la final o clasare în primele zece echipe ale seriei 1.

”Am venit aici cu un singur gând, acela de a ne încărca bateriile, de a ne pregăti serios și de a suda lotul în așa fel încât, cuvântul „familie” să fie definiția de bază la ACS Hușana. Am găsit aici condiții excelente de pregătire, de refacere și odihnă, iar băieții, în primele două zile, mi-au demonstrat că sunt concentrați la cote maxime. Este adevărat că această perioadă este foarte dură pentru un sportiv, dar răspunsul lor este extraordinar, iar acest lucru demonstrează că ne gândim cu toții la acest retur, să-i facem fericiți pe toți oamenii de lângă noi, pe toți hușenii. Vom continua să muncim extrem de serios pe toată perioada aceasta și să răsplătim toate eforturile care se fac pentru noi”, a declarat Florin Croitoru, antrenorul principal ACS Hușana.

Mâine, formația hușeană va susține un prim meci amical, cu echipa locală din Donji Milanovac.

FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here