Astăzi, Hușana Huși a plecat într-un stagiu de pregătire centralizat în localitatea Donji Milanovac, Serbia.

Antrenorul Florin Croitoru a deplasat un lot de 24 de jucători, printre aceștia aflându-se și noile achiziții care au semnat cu formația hușeană.

Este vorba despre Daniel Tăcuțanu (Aerostar Bacău), Petru Agrigoroaie (Știința Miroslava), Ionuț Rusu (Poli Iași), Mădălin Ciobanu (LPS Iași), Adrian Viorică (Odorheiul Secuiesc), Francis Agbleta (Știința Miroslava), Germain Noe (Franța, fost Știința Miroslava).

”Facem tot posibilul, atât eu, cât și întreaga conducere, să arătăm că suntem din toate punctele de vedere o echipă care merită sa rămână în Liga 3 și ne punem mari speranțe în acești jucători, care trebuie să facă tot posibilul să joace cât mai bine pentru suporterii hușeni. Doresc să mulțumesc tuturor sponsorilor și partenerilor noștri care pun suflet alături de noi. Totodată vreau să transmit aprecierea noastră față de Primăria și Consiliul Local Huși și nu în ultimul rând Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, care venind alături de noi demonstrează că sportul trebuie întărit cu credință și bunătate. Doresc, împreună cu domnul vicepreședinte, avocat Cătălin Țocu, să-i asigurăm pe toți suporterii și fanii echipei că vom continua să muncim cu toată puterea noastră pentru bucuria lor”, a spus Daniel Dobrea, președintele Hușana Huși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here