Iustin Costea, sportiv la CS Defender Vaslui, a trăit o adevărată experiență în Dubai, alături de sora sa, Emanuela.

Cei doi au fost la startul unei curse cu obstacole, în lungime de 10 kilometri prin deșertul de lângă orașul celor mai bogați oameni din lume.

Concursul s-a intitulat Spartan Race Arabia, iar cei doi au fost evidențiații acestuia.

Iustin a trecut primul linia de sosire la masculin, iar Emanuela a fost cea mai bună la feminin, cei doi cucerind medaliile de aur.

Tânărul sportiv, multiplu campion și vicecampion mondial la Kempo, a declarată că a fost o experiență inediată de a alerga prin deșert și a trăi la maxim fiecare provocare.

”10 km de alergare cu 25 de obstacole! Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip la acest eveniment sportiv alături de sora mea și sunt foarte mândru de rezultatele obținute”, a spus Iustin Costea.

În luna octombrie a anului trecut, sportivul clubului Defender a fost pe podium la CXBJJ Iwakuni International Championship, Japonia, competitie de Brazilian Jiu-Jitsu și Grappling.

Iustin Costea a ocupat locul 1 la No-Gi, seniori, categoria -85 kg (Medium heavy) și la No-Gi, Open Weight. De asemenea, Iustin a fost cel mai bun la Gi, -88,3 kg (Medium heavy), și Gi, Open Weight.

În 2017, el a fost declarat sportivul anului în județul Vaslui.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here