Cei peste 600 de spectatori prezenți la Sala Sporturilor au avut parte de un nou meci alert, cu un final cu sufletul la gură.

Oaspeții au venit la Vaslui cu gândul de a lega două victorii în acest an, după jocul entuziasmant din etapa trecută, când au trecut de Bacău, scor 28-26.

Prima repriză le-a aparținut, fiind mai tot timpul la conducere, pe fondul ratărilor monumentale ale vasluienilor.

Partea a doua începe cu semnul echilibrului, ambele echipe încercând desprinderea pe tabelă.

Primii o fac gazdele, care se desprind la două lungimi, 18-16 și 21-19, însă buzoienii întorc rezultatul, la scorul de 22-23.

Finalul este unul interzis celor cu inima slabă. Vasluienii preiau conducerea, scor 25-24, au atacul, însă Cumpănici nu nimerește spațiul porții.

Antrenorul Eliodor Voica cere time out, cu 16 secunde înainte de fluierul final, în speranța că va pleca de la Vaslui cu un punct.

Îi strică socotelile Răzvan Farcaș, care sare ca o balerină la o minge aruncată pe deasupra de un adversar, o agață și o trimite în poarta goală, pentru 26-24.

O victorie muncită, însă meritată, care duce Vasluiul pe locul 10 în Liga Zimbrilor, cu 21 de puncte.

CSM Vaslui: Erhan, Petrila – Acatrinei 8, Cîrchea 6, Amihăesi 4, Khadkevich 3, Petrea 2, Karamyshev 1, R. Farcaș 1, Carali 1, Voinea, Cumpănici. Antrenor: Leonard Bibirig.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here