Noul antrenor al Hușanei Huși, Florin Croitoru, și-a propus ca în primul sezon de Liga 3 să încheie în primele zece echipe din seria 1.

Invitat la o emisiune la TVR Iași, alături de fratele său, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, acesta a precizat că vrea să impună un fotbal ofensiv, iar până în prezent a reușit să perfecteze patru transferuri și speră să mai rezolve încă doi jucători, pe care îi dorește la Huși.

”Este un grup frumos la Huși. Am adus și câțiva jucători în iarnă și sperăm să facem o echipă competitivă și frumoasă. Ne dorim să jucăm un fotbal frumos, să dăm mai multe goluri ca adversarul. Nu îmi place să mă apăr, prefer jocul ofensiv”, a spus Florin Croitoru.

Tehnicianul este încântat și de emulația din tribune, unde la meciurile de acasă Hușana joacă în fața a aproximativ 1.000 de spectatori:

”Oamenii țin la echipă, sunt obișnuiți să vină la stadion, pentru că înainte de ’89 Hușiul a evoluat multe sezoane în Liga 3. Este un club care are 300 de abonați, iar la meciurile de acasã nu am văzut mai puțin de 1.000 de oameni în tribună. E un proiect frumos tare și ne dorim să jucăm frumos și să umplem tribunele. Cei din conducere sunt oameni corecți și asta contează mult în fotbal. Mi-aș dori ca în sezonul următor să ne gândim chiar la Liga 2. Vom încerca”, a adăugat Croitoru.

Până acum, Hușana a susținut trei partide amicale, toate câștigate, în care a marcat 15 goluri și a primit 4: 5-0 LPS Iași, 6-1 Poli Iași U18 și 4-3 cu Aerostar Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here