Florin Acatrinei a făcut un alt meci bun la Vaslui, fiind principalul marcator al formației antrenate de Leonard Bibirig în victoria cu CSM Focșani.

Acesta a precizat că echipa avea nevoie de acest rezultat pozitiv, care aduce un alt tonus și un moral bun în abordarea jocurilor viitoare

”Am stat cu sufletul la gură până la ultima secundă. Veneam după un eșec usturător la Făgăraș și aveam nevoie de această victorie. Se vede clar că ne-am schimbat atitudine. Sperăm într-o astfel de atitudine și pe viitor, pentru a câștiga noi puncte, pentru a ne atinge obiectivul. Încă de la început am spus că obiectivul e salvarea de la retrogradare. Dacă e un loc mai sus, e un bonus pentru noi. Dacă evităm barajul, avem vacanță mai multă, dacă nu vom face tot ce se poate pentru ca CSM Vaslui să rămână în Liga Zimbrilor”, a spus Florin Acatrinei.

Interul dreapta al Vasluiului speră ca echipa să lege două victorii, iar pentru asta trebuie să câștige meciul de joi, cu HC Buzău.

”Cu Buzău ne dorim 3 puncte. Am prins un pic de încredere. Moralul a altul. Aveam nevoie de această victorie, deoarece avem mai bine de două luni de când nu am mai câștigat un meci oficial. Victoriile aduc victorii, un moral bun și o atmosferă mai bună la echipă”, a conchis Acatrinei.

VIDEO INTEGRAL AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here