Veteranul echipei CSM Vaslui, Bogdan Pralea, a prefațat meciul de duminică, 2 februarie, ora 18, cu CSM Focșani, contând pentru etapa a 16-a din Liga Zimbrilor.

Portarul vasluienilor speră ca formația noastră să pună capăt seriei negative și să demonstreze că merită să fie printre echipele bune din campionat.

El este conștient de forța adversarului, cu o apărare agresivă și excelentă pe faza a doua, însă le cere colegilor mai multă determinare pentru a reuși.

”Venim după o serie de rezultate negative în campionat, iar acum trebuie să demonstrăm tuturor celor care ne susțin că putem mai mult. Focșaniul este o echipă imprevizibilă care practică o apărare foarte agresivă și stăpânește foarte bine contraatacul. Pentru a reuși un rezultat pozitiv duminică, ne va trebui mai multă determinare decât la meciurile anterioare. Rog suporterii noștri să ne fie alături ca de obicei și să ne susțină”, a declarat Bogdan Pralea.

Partida va fi arbitrată de cuplul clujean Sebastian Mârza și Cristian Nedelea, iar observator din partea FRH a fost delegat bucureșteanul Viorel Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here