CSM Vaslui a început prost cea de-a doua parte de campionat. Formația vasluiană a pierdut partida din deplasare, cu CSM Făgăraș, scor 31-25 (15-12).

Vasluienii au contat doar în startul meciului, când au avut conducerea pe tabelă (2-0, 4-2), însă gazdele au menținut echilibrul până pe final de primă repriză, când au reușit desprinderea, astfel că pauza i-a prins la adăpostul a trei goluri avans.

În partea a doua, oaspeții au avut un joc și mai modest, cu multe ratări, mai ales din partea ucraineanului Maksym Karamyshev (4 aruncări ratate) și Silvian Amihăesi (4).

Astfel, Făgăraș și-a făcut meciul ușor, având opt goluri avans în minutul 45. Cu o consecutivă de 3 goluri, handbaliștii pregătiți de Leonard Bibirig au dat semne de redresare, ajungând la un minus de 4 goluri, scor 28-24.

Din păcate, nu au știut să gestioneze finalul, pierzând la o diferență de 6 goluri, scor 31-25, însă jocul echipei noastre nu a convins.

Pentru formația vasluiană au marcat Cîrchea 7, Amihăesi 5, Carali 3, Voinea 3, Karamyshev 2, Khadkevich 2, Polocoșer 2 și Acatrinei 1.

Din păcate, CSM Vaslui are timp puțin la dispoziție pentru a pune la punct meciul cu CSM Focșani, de pe teren propriu, de duminică, 2 februarie, când este nevoită să câștige disputa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here