Astăzi, Asociația Sportivă a Suporterilor FC Vaslui și Sporting Juniorul Vaslui au făcut anunțul așteptat de iubitorii de fotbal de mai bine de 5 ani.

Stema și palmaresul au revenit acasă, fiind preluate de cele două entități, care au demarat împreună un proiect de revigorare a fotbalului vasluian.

Practic, din returul ligii 4, Sporting Vaslui va fi beneficiara istoriei FC Vaslui, care și-a creat un nume la nivel european.

”După aproape șase ani de lupte, de speranțe, de așteptări, a venit și ziua! Ziua când stema care a dus numele orașului pe cele mai înalte trepte ale competițiilor fotbalului european se întoarce acasă, la Vaslui! Azi suntem în măsură să vă anunțăm că dezideratul care ne-a făcut să nu dăm un pas în spate în această perioadă, s-a realizat!”, a declarat Flavius Gheorghieș, reprezentantul ASS FC Vaslui.

Flavius Gheorghieș, reprezentant ASS FC Vaslui

Practic, Sporting Vaslui va folosi numele de FC Vaslui, iar un prim pas poate fi realizat în această vară, când fotbalul vasluian are șansa de a reveni pe harta fotbalistică a țării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here