CSM Vaslui și-a luat revanșa în fața CSM Bacău. După ce ieri a pierdut, scor 25-28, de această dată vasluienii au fost mai atenți în joc și s-au impus cu scorul de 32-29.

Handbaliștii pregătiți de Leonard Bibirig nu au mai repetat greșelile din primul joc, când au cedat pe finalul ambelor reprize, oferind un joc mult mai consistent în ofensivă, unde principalul marcator a fost ucraineanul Karamyshev, cu 9 reușite, urmat de Acatrinei, cu 7 goluri, și Amihăesi, cu 5 goluri înscrise.

”A fost o dublă utilă, cu o formație care joacă în viteză. Suntem conștienți că mai avem de lucru, dar am avut o perioadă scurtă de pregătire. Sperăm ca la meciul de la Făgăraș să fim într-o formă cât mai bună, pentru a obține un rezultat pozitiv. Avem un început de partea a doua de campionat dificil, cu echipe puternice, cum e și Făgărașul, care se află într-o formă sportivă excelentă, însă speranța moare ultima și sperăm că ne vom întoarce cu un rezultat bun”, a spus Leonard Bibirig.

În cel de-al doilea joc, pentru CSM Vaslui au mai marcat Voinea 2, R. Farcaș 2, Cîrchea 2, Dragon 2, Carali 1, Popa 1, Cumpănici 1. Au mai jucat Erhan, Petrila, Petrea și Polocoșer.

FOTO: www.handbalmania.ro
FOTO: www.handbalmania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here