Ștefan Ștefanovici de la Sporting Vaslui a fost convocat la reprezentativa Under 18 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2002, care va participa la un turneu internațional amical, în perioada 5-12 februarie, în Spania.

Turneul organizat de federația norvegiană se va disputa în La Manga și vor mai participa naționalele Portugaliei, Turciei și Norvegiei.

Tricolorii pregătiți de Daniel Oprescu se vor reuni la Mogoșoaia duminică, 2 februarie, și se vor pregăti în țară până pe 5 februarie, când este programată deplasarea în Spania.

Partidele amicale se vor disputa conform următorului program: 
7 februarie, ora locală 15:00: România – Norvegia
9 februarie, ora locală 15:00: România – Portugalia
11 februarie, ora locală 15:00: România – Turcia

Actuala generație U18, care începând din vară devine U19, este calificată direct la Campionatul European U19 din 2021 din postura de țară gazdă și nu va disputa preliminarii. Federația Română de Fotbal a câștigat în toamna anului 2019 dreptul de a găzdui turneul final Under 19 din 2021.

Pentru celealte șapte locuri puse în joc pentru turneul final se vor lupta 52 de asociații, în faza grupelor de calificare, urmând ca la Turul de Elită să li se alăture și Portugalia. În final, șapte echipe vor veni la București unde alături de reprezentativa noastră vor lupta pentru titlul de campioană europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here