Hușana Huși este una dintre cele mai active echipe din seria 1 a Ligii 3. Formația pregătită de Florin Croitoru are 5 noutăți în lot.

Hușenii au reușit să transfere de la colega de serie, Știința Miroslava, de unde au adus 4 fotbaliști.

Printre ei se regăsește și căpitanul Petru Agrigoroaei. Jucătorul în vârstă de 26 de ani reprezintă o lovitură bună pentru Hușana, care și-a betonat linia defensivă cu un fotbalist cu experiență în liga secundă.

Un alt fotbalist cu CV ajuns la Huși este Adrian Viorică. În vârstă de 28 de ani, atacantul are meciuri în Liga secundă, la Știința Miroslava, însă a fost adus de la AFC Odorheiu Secuiesc, echipă aflată în seria 5 a Ligii 3.

Tot la Hușana a ajuns un puști crescut la juniorii lui Dinamo, Mădălin Ciobanu. Mijlocașul a evoluat și în Liga Elitelor, cu LPS Iași, însă are meciuri și la seniorii de la Știința Miroslava.

Tot de la reprezentanta Iașiului a ajuns la formația hușeană atacantul din Ghana, Francis Agbleta, cu evoluții la mai multe echipe din ligile 2 și 3 din România.

De asemenea, mijlocașul de culoare, Germain Noe, a ajuns la Hușana, acesta evoluând până acum în ligile inferioare din Israel și Franța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here